Ventilatie

Geef verse lucht de ruimte

Ventileer bewust. Genoeg voor een optimale luchtverversing, niet meer dan noodzakelijk. Door op de juiste manier te ventileren, bespaart u op de energierekening omdat de lucht sneller kan opwarmen. Te veel ventilatie kan uw energierekening daarentegen weer behoorlijk opjagen.

Hoe kunt u het beste bewust ventileren? Vervelende gezondheidsklachten, schimmels en/of onnodig ziekteverzuim door schadelijke stoffen in de lucht voorkomen? Kies bijvoorbeeld voor een mechanisch afzuigsysteem of een gebalanceerd ventilatiesysteem met WTW-installatie*. Oosterhoff Poolen helpt u daar graag bij.

*) WarmteTerugWin-installatie

Contact

Ventilatie
reinigen

Luchtverversing op z’n best

Laat uw ventilatiekanaal en/of ventilatiesysteem zo nu en dan eens reinigen. Zo houdt u de conditie van uw ventilatie- of afzuigsysteem op peil en blijft de luchtkwaliteit optimaal. Voor (horeca)bedrijven geldt dat het reinigen van luchtkanalen veelal verplicht is, in verband met een verhoogde kans op brandgevaar.

Met een periodieke reiniging voorkomt u dat vuil en bacteriën zich ophopen en/of zich verspreiden door uw woning of bedrijfspand. En is er sprake van een technische storing? Onze ventilatiespecialisten staan 24/7 voor u klaar. Wel zo’n fijn idee.

Contact