Reparatie en vervanging

Om een verstopt riool te voorkomen is regelmatig onderhoud nodig. Is uw riolering aan reparatie of vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Bij een reparatie of vervanging doen we eerst een grondige inspectie van het rioleringsstelsel. Hierna ontvangt u van ons een plan van aanpak en offerte op maat. Met goed onderzoek en overleg komen we samen tot een oplossing, vaak is het herstel van de rioolbreuk of de verzakking al afdoende.

Is er toch gedeeltelijke of volledige vervanging nodig, omdat het een groter probleem betreft? Dan nemen we alles tot in de puntjes met u door. Van het type riolering, ontluchting, aantal rioolaansluitingen tot en met het in kaart brengen van het toegangspunt voor toekomstige inspectie en/of reiniging. Komt er ander installatie- of loodgieterswerk bij kijken? Dat is geen probleem, we helpen u graag met al uw loodgieterswerkzaamheden.

De rioolexpert in Harderwijk

Bij Oosterhoff Poolen zijn wij expert op het gebied van riolen. Met onze kennis en expertise ontstoppen, reinigen, repareren en vernieuwen we uw riool in een handomdraai. Zo bent u snel van uw probleem af of voorkomt u zelfs het hele probleem! Onze experts helpen u graag. Het ontstoppen van een riool in Harderwijk is voor ons zo gedaan en het scheelt u een hoop zorgen.

Elke minuut bereikbaar?

Een riool probleem komt nooit op het juiste moment, dat weten we maar al te goed. Daarom is het fijn als uw riool probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij staan bij urgente storingen 24/7 voor u klaar om het riool te ontstoppen in Harderwijk, ook in het weekend en op feestdagen. Door onze snelle en efficiënte service, kunt u snel weer gerust ademhalen.

Riool laten ontstoppen in Harderwijk?

Is uw riool toe aan een reparatie, onderhoud of vervanging? Wij helpen u graag. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op. Van de nok tot in de kruipruimte: één vertrouwd adres, voor al uw installatie- en loodgieterswerkzaamheden.