Woningbouw

Installatietechnisch advies, ontwerp & uitvoering

De toekomst vraagt om energieneutrale, integrale installatieconcepten. Vanaf 2020 moet elk nieuwbouwproject zo goed als energieneutraal worden gebouwd (BENG), de zogenaamde ‘nul op de meter’-projecten zijn een mooi voorbeeld daarvan.

Zeker weten dat u alle aspecten voor een optimale leef- en werkomgeving tackelt, aan alle geldende eisen voldoet? Samen met uw architect, bouwbedrijf en/of aannemer helpen wij u met het maken van de juiste keuzes. Voor maximaal comfort, een gezond binnenklimaat én… een optimaal rendement.

Contact

Utiliteit

Kwaliteit, duurzaamheid & rendement

Oosterhoff Poolen is een bekende speler in de regio Ermelo als het gaat om woning- en utiliteitsbouwprojecten. En dat is niet voor niets. Nieuwsgierig naar dé installatie-oplossing voor uw utiliteitsproject? Wat uw energiebehoefte is en welke installaties nodig zijn? Neem vandaag nog [contact] met ons op.

Van showrooms, scholen en horeca tot ziekenhuizen, fabrieken en kantoorgebouwen… welke toepassing uw gebouw ook heeft of krijgt, met Oosterhoff Poolen bent u gegarandeerd van een innovatieve, optimaal op de gebouwinfrastructuur afgestemde totaaloplossing.

Bekijk onze projecten