Installatie en onderhoud

Met deze kennis en expertise bieden we, naast de installatie, ook onderhoud en reparatie aan. Zo hoeft u na de installatie niet op zoek naar een nieuw onderhoudsbedrijf en wordt uw installatie onderhouden door installateurs veel over uw installatie weten. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u problemen en verlengt u de levensduur van uw installaties. Zo bent u ook de grote problemen voor en dat scheelt weer in de portemonnee. Laat daarom regelmatig uw installaties onderhouden en repareren door ons installatiebedrijf in omgeving Elburg.

Elk uur van de dag bereikbaar

Bij Oosterhoff Poolen staan we altijd voor u klaar, of het nu in de middag is, midden in de nacht of bijvoorbeeld op eerste kerstdag. Met onze 24/7 service bent u er altijd zeker van dat u bij urgente problemen zo snel mogelijk wordt geholpen. Problemen met installaties treden vaak onverwacht op en dan is het fijn als het probleem zo snel mogelijk verholpen kan worden. Daarom is ons installatiebedrijf in de omgeving van Elburg 24/7 bereikbaar.

Snel een reparatie nodig?

We willen problemen en storingen zo snel mogelijk oplossen, omdat we weten hoe vervelend het kan zijn om een probleem met uw installatie te hebben. Problemen en storingen duiken vaak onverwachts op en daarom is het fijn als het snel verholpen kan worden. Daarom staan we altijd voor u klaar, of het nu gaat om een klein of groot installatieprobleem gaat. Wij willen dat u zo snel mogelijk van het probleem af bent!

Vloerverwarming aanleggen

Heeft u een nieuw huis gekocht of wil u uw eigen huis opknappen? Een vloerverwarming is duurzamer dan reguliere radiatoren. Zo zijn de kosten voor productie, opslag en transport een stuk lager. Ook verbruikt het minder energie en is het helemaal milieuvriendelijk met een A-label pomp. Het aanleggen van een vloerverwarming vergt wat kennis, maar die hebben wij in huis. We helpen u graag met het aanleggen van uw vloerverwarming.

Cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel nodig of op zoek naar een installatiebedrijf in Elburg voor onderhoud aan uw cv-ketel? Wij weten alles van cv-ketels en helpen u graag. Zo weet u zeker dat uw cv-ketel goed geïnstalleerd en onderhouden wordt.

Schone lucht in huis en bedrijf

Vervuilde lucht is niet alleen vervelend voor de neus, maar ook voor de gezondheid. Wilt u gezonde en schone lucht in uw huis? Laat dan ten minste iedere vier jaar uw ventilatie reinigen. Zo houdt u de conditie van uw ventilatie- of afzuigsysteem op peil en blijft de luchtkwaliteit optimaal. Met deze periodieke reiniging voorkomt u dat vuil en bacteriën zich ophopen en zich verspreiden door uw woning of bedrijfspand. Zeker weten dat de ventilatie goed gereinigd wordt? Schakel dan onze specialisten in!

Installatiebedrijf in Elburg nodig?

Heeft u een ander installatieprobleem en bent u op zoek naar een installatiebedrijf in de buurt van Elburg, Putten, Harderwijk, Nunspeet of Zeewolde? Onze installateurs zijn gespecialiseerd in hun vak en lossen uw problemen snel op. Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft. Van de nok tot in de kruipruimte: één vertrouwd adres, voor al uw werkzaamheden.