Installeren of onderhouden?

Voor ons geen probleem

Naast het installeren van nieuwe installaties, bieden we ook onderhoud en reparaties aan. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u problemen en verlengt u de levensduur van uw installaties. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat uw installaties efficiënter blijven werken, wat weer leidt tot lagere energiekosten. Zo voorkomt u dat kleine problemen uitgroeien tot grotere en duurdere reparaties. Laat daarom regelmatig uw installaties onderhouden en repareren door ons installatiebedrijf Putten.

24/7 speciaal bereikbaar voor u

Op zoek naar installatiebedrijf dat altijd voor u klaarstaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons installatiebedrijf Putten is altijd bereikbaar, ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen. Wij begrijpen dat problemen met installaties vaak onverwacht op kunnen treden en dat u hier zo snel mogelijk van af wilt zijn. Daarom staan wij bij urgente storingen altijd voor u klaar om u te helpen.

Storing? Vandaag nog geholpen

Bij ons staat snelle hulp voorop. Wij snappen dat problemen en storingen vaak onverwachts opduiken en dat u snel geholpen wilt worden. Daarom staan wij 24/7 bij urgente storingen voor u klaar om u te helpen. Wij bieden snelle en efficiënte service, zodat u zo snel mogelijk van uw probleem af bent. Of het nu gaat om een cv-ketel, gasleiding of een ander klein installatieprobleem. Wij helpen u maar al te graag.

Warmtepomp laten installeren?

Het laten installeren van een warmtepomp is niet zomaar een investering. Met een warmtepomp bespaart u veel op energie en stoot u weinig CO2 uit. Dat besparen en weinig uitstoten is wat iedereen, en ongetwijfeld u zelf ook, wil. Alleen een warmtepomp installeren is niet de simpelste klus. Sterker nog, voor het installeren moet al een belangrijke beslissing worden gemaakt: namelijk welke warmtepomp bij uw situatie past. Een klus waar best wel veel werk bij komt kijken. Laat u daarom adviseren door onze specialisten en kom niet voor verrassingen te staan.

Leidingen in uw badkamer repareren

Lekkages of verstoppingen in uw badkamer. Dit leidt vaak tot erge overlast en beschadigingen aan uw badkamer. Het is daarom erg belangrijk om lekkages en verstoppingen snel te repareren. Bent u zelf handig? Dan kunt u dit uiteraard zelf doen, maar het is erg belangrijk om snel te handelen. Twijfel daarom niet en neem gelijk contact met ons op. Wij, als installatiebedrijf Putten, helpen u dan zo snel mogelijk en lossen problemen gelijk op.

Schone lucht in huis en bedrijf

Vervuilde lucht is niet alleen vervelend voor de neus, maar ook voor de gezondheid. Wilt u gezonde en schone lucht in uw huis? Laat dan ten minste iedere vier jaar uw ventilatie reinigen. Zo houdt u de conditie van uw ventilatie- of afzuigsysteem op peil en blijft de luchtkwaliteit optimaal. Met deze periodieke reiniging voorkomt u dat vuil en bacteriën zich ophopen en zich verspreiden door uw woning of bedrijfspand. Zeker weten dat de ventilatie goed gereinigd wordt? Schakel dan onze specialisten in!

Installatiebedrijf Putten nodig?

Heeft u een ander probleem waarbij wij, als installatiebedrijf Putten, u kunnen helpen? We kijken graag verder dan onze neus lang is. Dat is nu eenmaal ons vak, de aard van het beestje. Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft. Van de nok tot in de kruipruimte: één vertrouwd adres, voor al uw loodgieterswerkzaamheden.